У трьох областях на заході України пролунали вибухи

0
У трьох областях на заході України пролунали вибухи
У ніч проти 22 червня російські війська атакували Україну ракетами та дронами-камікадзе.

Про це пише ТСН.

Ще о 23:47 вечора 21 червня Повітряні сили попередили, що було зафіксовано виліт чотирьох стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з авіабази "Оленя" в Мурманській області. Про ракети, які запустили росіяни, почали повідомляти після третьої ночі 22 червня. Відбій повітряної тривоги оголосили тільки о 05:06 ранку.

Львівська область
Російські окупанти під час нічної повітряної атаки 22 червня завдали ракетного удару по енергетичній інфраструктурі у Львівській області, на об'єкті сталася пожежа. Минулося без жертв та постраждалих.

Івано-Франківськ
Внаслідок атаки РФ 22 червня в Івано-Франківську є пошкодження в будинках та дитячому садку. У будівлях повибивало вікна.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

"За попередньою інформацією, усі живі та здорові. Аварійна бригада оперативно розпочне забивати вікна в оселях франківців", — йдеться у дописі.







Хмельницька область
Сьогодні вночі, 22 червня, у Хмельницькій області під час повітряної тривоги пролунали вибухи. В небі над регіоном спрацювали сили ППО.

Про це повідомив керівник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

"Сьогодні вночі, під час сигналу "Повітряна тривога", наші сили ППО знищили три ворожі цілі", - йдеться у повідомленні.

За словами очільника ОВА, наразі фахівці встановлюють місця падіння уламків. Наразі звернень щодо травмованих, загиблих та пошкодження майна не надходило.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні