На кордоні затримали рекордну партію ухилянтів

0
На кордоні затримали рекордну партію ухилянтів
На українсько-молдовському кордоні викрили за раз 47 ухилянтів, які намагались незаконно виїхати з України. Військовозобов’язаних разом з організаторами схеми затримали прикордонники спільно з СБУ, ДБР та підрозділом “ГрР”.

Про це у п’ятницю, 21 червня, повідомив журналіст Віталій Глагола з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Ухилянти рухались до кордону у мікроавтобусах
Як йдеться в повідомленні, 47 ухилянтів затримали поблизу Одеси 21 червня близько 14 год. Військовозобов’язані чоловіки рухались в напрямку українсько-молдовського кордону у чотирьох мікроавтобусах. Крім того, затримали й сімох організаторів схеми. Наразі тривають слідчі дії та встановлюють коло усіх причетних осіб. “Як правило, за кожного чоловіка, якого планують переправити організатори беруть від 5 до 10 тисяч доларів. Порахуйте самі,” — додав журналіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні