На фронті загинули троє військових із заходу України

0
На фронті загинули троє військових із заходу України
Львівщина 22 червня попрощається із трьома загиблими воїнами.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Роман Щерба
Народився у Бориславі. У травні 2022 року вступив до лав Збройних сил. Служив у складі Мукачівського прикордонного загону.



Загинув воїн 12 червня 2024 року від отриманих травм поблизу Вовчанська на Харківщині. Йому було 37 років.

Юрій Тучапський
Уродженець села Монастирець Грабовецько-Дулібівської громади. Став на захист Батьківщини у березні 2022 року. Долучився до лав 65 батальйону територіальної оборони. Був старшим стрільцем-оператором.



Загинув 17 червня 2024 року під час виконання бойового завдання неподалік Стельмахівки Луганської області. Юрію було 35 років.

Стефан Лопатко
Родом із села Зарудці Жовківської громади. З початком повномасштабного вторгнення став на захист країни у складі 101 окремої бригади охорони Генерального Штабу ім. генерал-полковника Г. Воробйова. Виконував бойові завдання на Донеччині.



Під час служби неодноразово отримував важкі поранення, однак щоразу повертався до своїх побратимів. Захисник загинув 20 червня 2024 року у віці 33 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні