Вночі одна з країн НАТО піднімала у повітря свої винищувачі

0
Вночі одна з країн НАТО піднімала у повітря свої винищувачі
Польські винищувачі знову здіймалися в повітря під час російської атаки на об’єкти інфраструктури України.

Про це повідомило оперативне командування збройних сил Польщі, передає Главком.

Під час масованої атаки на Україну польські військові попередили, що зв'язку з активністю російської авіації в південно-східній частині Польщі може підвищитися рівень шуму через польоти польських і союзницьких літаків.

«Сьогодні вночі спостерігалася інтенсивна активність дальньої авіації Російської Федерації у зв'язку з ударами з використанням крилатих ракет, безпілотних літальних апаратів типу Shahed і балістичних ракет, здійсненими, серед іншого, по об'єктах, розташованих на заході української території», – йдеться в заяві збройних сил Польщі.

Військові запевнили, що почали всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору і що вони постійно відстежують ситуацію.

Перед шостою ранку підняті літаки повернулися на базу.

«Це була дуже напружена ніч для всієї системи протиповітряної оборони Польщі, оскільки масована ракетна атака дальньої авіації Російської Федерації накрила всю територію України, включаючи прикордонні з Польщею регіони», – наголосили збройні сили Польщі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні