Для водіїв в Україні вигадали нові штрафи за порушення

0
Для водіїв в Україні вигадали нові штрафи за порушення
Згідно з новим законопроєктом, водіям загрожуватимуть штрафи до 17 тис. грн за невиконання законних вимог співробітників військової поліції. Також передбачається арешт на строк до 10 діб за ненадання інформації або невиконання вимог.

Про це йдеться в законопроєкті №6570-д.

Згідно із законопроєктом, військова поліція матиме повноваження зупиняти транспортні засоби та проводити перевірку авто. Також ВП матиме право на перевірку документів водія.

ВП зможе обмежувати або забороняти рух транспорту та пішоходів у випадках затримання осіб, підозрюваних у скоєнні злочину, або за обставин, що загрожують життю та здоров’ю людей.

В разі невиконання вимог ВП можна буде отримати штраф в розмірі від 17 тисяч гривень, або арешт на 10 діб.

Військова поліція також матиме повноваження зупиняти військові транспортні засоби, якщо водій транспорту порушує правила дорожнього руху, має ознаки технічної несправності, а також якщо військовий транспортний засіб використовується не за призначенням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні