В українському місті троє чоловіків побили військового

0
В українському місті троє чоловіків побили військового
У Києві побили ветерана війни, добровольця 32-ї ОМБр нібито через його зачіску.

Про це розповіла сестра постраждалого на своїй сторінці в Instagram.

Що розповіла сестра
За словами сестри постраждалого, все сталося цієї ночі, коли Олександр вигулював свого собаку та повертався додому.

До колишнього військового підійшли троє людей, наймолодший із яких почав чіплятися за зачіску, а потім — побив Олександра.



На місце події приїхала поліція та швидка.

Що каже поліція
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом побиття чоловіка у Дарницькому районі столиці. Всі учасники інциденту встановлені, з ними тривають першочергові слідчі дії.

Про це повідомила поліція Києва.

"Вчора, 21 червня, близько 23:40 до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці у Дарницькому районі його побив невідомий. На місце події прибула слідчо-оперативна група територіального підрозділу та екіпаж патрульної поліції. Попередньо встановлено, що через раптовий конфлікт відбулась бійка між чоловіком та 17-річним хлопцем. Двоє повнолітніх друзів останнього в цей момент перебували поруч та були свідками сутички. Співробітники поліції доправили всіх учасників інциденту до Дарницького управління поліції для з’ясування всіх обставин", – йдеться у повідомленні.



Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження.

Поліцейські надали потерпілому направлення для проходження судово-медичної експертизи для встановлення ступеня тяжкості отриманих тілесних ушкоджень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні