У селі п’яний водій збив жінку з двома дітьми: 6-річна дитина загинула

0
У селі п’яний водій збив жінку з двома дітьми: 6-річна дитина загинула
На Закарпатті п’яний 37-річний чоловік наїхав на жінку та двох неповнолітніх дітей. Дівчинка 6 років померла на місці, а 27-річну постраждалу з однорічною дитиною доправили до лікарні.

Про це повідомили у поліції Закарпатської області.

За даними слідства, чоловік не вперше порушує ПДР.

Інцидент стався 21 червня, о 21:19 до поліції надійшло повідомлення про смертельну ДТП у селі Руське Мукачівського району. Правоохоронці, які прибули на місце, з’ясували, що за кермом автомобіля ВАЗ був п’яний водій. Він з’їхав з дороги на узбіччя, де наїхав на трьох пішоходів. У крові винуватця аварії виявили 2.34 проміле алкоголю, що відповідає тяжкому сп’янінню.

Внаслідок наїзду 6-річна дівчинка померла на місці від отриманих травм, а жінку з маленькою дитиною відвезли до лікарні. Винуватцем ДТП виявився мешканець села Руське, який уже неодноразово раніше притягувався до відповідальності за порушення правил дорожнього руху. Чоловіка затримали у порядку статті 208 КПК України, освідували й зараз він перебуває у СІЗО. Його автомобіль відігнали на арештмайданчик поліції.

За фактом смертельного наїзду заведено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 ККУ “Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння”. За скоєне чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати автомобілем терміном від 5 до 10 років. Слідство продовжується.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні