На заході України комбат-самозванець припаркувався на зебрі і погрожував «розірвати на шматки» перехожого

0
На заході України комбат-самозванець припаркувався на зебрі і погрожував «розірвати на шматки» перехожого
У Львові водій, який назвався командиром батальйону 24 бригади, припаркував автомобіль Nissan Navara на пішохідному переході та погрожував побиттям перехожому, який зробив йому зауваження. На інцидент відреагували у 24 бригаді, зазначивши, що згаданий чоловік – колишній військовослужбовець, і він ніколи не обіймав офіцерської посади, а на сьогодні звільнений з лав ЗСУ за станом здоров’я.

Про це пише ZAXID.NET.

Автор відео, львів’янин Артем Цебрій розповів, що попросив водія, який залишив свій пікап камуфляжного кольору просто на пішохідному переході, перепаркувати авто, на що той зреагував дуже агресивно та погрожував хлопцеві побиттям.

"Ти хочеш, щоб я зараз тебе тут розірвав на шматки?", – заявив чоловік, який назвався командиром батальйону 24 бригади, супроводжуючи погрози грубою нецензурною лайкою.

Артем Цебрій уточнив, що інцидент трапився 20 червня близько 17:30 на перехресті вул. Кульпарківська – Перфецького, біля автозаправки "Укрнафти", неподалік управління патрульної поліції Львівської області.

"Чоловік апелював, що в нього інвалідність, тому він може ставати, де хоче. Я викликав поліцію, вони перевірили його документи і відпустили", – розповів Артем.

Як вдалося з’ясувати ZAXID.NET, перехожому погрожував колишній військовослужбовець Юрій Бовт, який ніколи не був командиром батальйону 24 бригади. Це підтвердили у 24 бригаді.

"В мережі активно шириться відео з недостойною поведінкою особи, яка представляється нібито одним з командирів 24 ОМБр імені короля Данила. Повідомляємо, що даний громадянин був звільнений з лав ЗСУ за станом здоровʼя в 2023 році і ніколи не обіймав офіцерської посади", – йдеться в повідомленні бригади.

"Командири 24 бригади – це досвідчені бойові офіцери, які ніколи не дозволять собі погроз в бік цивільних. Вони майже постійно перебувають в районі виконання бойових задач, обороняючи країну від окупантів", – наголосили в 24 бригаді.

У патрульній поліції Львівщини розповіли, що з порушником паркування провели профілактичну бесіду, постанову на нього не складали.

"Патрульні приїхали на місце події, врегулювали конфлікт. Правопорушник після проведення профілактичної бесіди усунув порушення. Письмових заяв не надходило", – зазначили у патрульній поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні