У центрі Луцька безкоштовні парковки стануть платними

2
У центрі Луцька безкоштовні парковки стануть платними
З середини літа за парковку біля Волинського обласного українського музично-драматичного театру у центрі Луцька доведеться платити.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцькради, пише Конкурент.

Серед питань порядку денного – звіт очільника КП «АвтоПаркСервіс» Олега Бахтая. Депутат міської ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик зазначив, що була інформація про наміри підприємства зробити паркування у центрі міста платним.

«Була інформація про те, що на проспекті Волі та центральній частині міста «АвтоПаркСервіс» матиме майданчики для платного паркування. Скажіть, чи так це насправді, яка робота вже ведеться, що зроблено?» – поцікавився депутат.



Керівник комунального підприємства розповів: робота зі створення платних парковок вже ведеться.

«Наразі ведеться активна робота з підготовки до облаштування паркувального майданчика поруч з драмтеатром, по обидва боки театру. Оскільки даний об'єкт є трішки складним у плані того, що цей майданчик є проїзним і ним користуються драмтеатр, будинок культури, мешканці багатоповерхівки. Тому він не зовсім простий і треба врахувати побажання драмтеатру, будику культури та місцевих мешканців. Треба вирішити, сплачуватимуть, чи ні. Крім того, у них немає парковки безпосередньо під будинком, то вони паркуються там», – пояснив Олег Бахтай.



Зі слів очільника «АвтоПаркСервісу», протягом літа цю парковку вже зроблять платною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для чого робити парковку платной?
Відповісти
Зробiть платною парковку на впроти ЛМР- нехай працiвники ЛМР платять,поповняють бюджет)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні