На війні загинув відомий український хореограф

0
На війні загинув відомий український хореограф
На війні загинув відомий український хореограф Антон Смецький. Він втратив ногу, переніс протезування, але не зміг залишатися в тилу, а тому повернувся на фронт. Без батька залишилася маленька донечка.

Про це пише РБК-Україна.

На війні загинув відомий хореограф - деталі
Так, однією з перших про смерть повідомила представниця Корпусу Військових Капеланів ХСП Оксана Мищишин.

"Я казала йому, що напевно без нього перемога не прийде… Коли він їхав набирати собі команду, то порадила сказати, що все буде вибухати, а м*скалі бігати і суєтитися, - все, як хлопці люблять… І він ніколи не жалівся. А єдине величезне бажання було - побачитися з жінкою і дитиною", - розповіла вона.

"Він, як падаюча палаюча зірка на темному непроглядному небі людського болю, осяював усе своїм життям до останнього моменту і подиху. Про нього довго памʼятали усі медпрацівники усіх медичних установ, де через конвеєр таке мало можливе, а він усім залітав у серце", - додала вона.

Дружина хореографа Олеся ще не висловилася про загибель коханого. Але вона вже зробила декілька репостів з дописами, у яких друзі та знайомі військового діляться про нього теплими спогадами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні