У росії похитнулася репутація путіна, - CNN

0
У росії похитнулася репутація путіна, - CNN
Репутація правителя Росії Володимира Путіна як лідера, здатного гарантувати порядок у величезній країні, похитнулася після того, як в РФ сталися два масштабні теракти протягом трьох місяців.

Про це пише УНІАН з посиланням на CNN.

Видання зазначає, що сплеск насильства відбувається в той час, коли відроджується етнічна напруга, яка посилюється як прагненням поповнити російські військові лави, оскільки війна Путіна проти України продовжується, так і триваючим конфліктом на Близькому Сході.

За даними російської влади, у хаотичних сутичках щонайменше 20 людей отримали поранення і 60 осіб були затримані. Кілька відео в соціальних мережах показали натовп людей в аеропорту та на злітно-посадковій смузі, одні розмахували палестинським прапором, інші проривалися крізь зачинені двері міжнародного терміналу.

"Міжрелігійне насильство — це те, чим "дуже, дуже стурбований" російський лідер Путін", - сказала колишній керівник московського бюро ЗМІ Джилл Догерті у відповідь на недільні напади в Дагестані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні