На території бази відпочинку втопився підліток

0
На території бази відпочинку втопився підліток
На базі відпочинку у селі Теребля Тячівського району втопився 16-річний мешканець Стрия. У поліції відкрили кримінальну справу за неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей.

Як розповіла ZAXID.NET речниця Головного управління ДСНС України в Закарпатській області Наталія Батир 24 червня, про утоплення підлітка на базі відпочинку у Тереблі рятувальникам повідомили напередодні о 17:40.

«Дорослі побачили, що речі хлопця знаходяться на березі водойми і викликали екстрені служби. О 19:30 водолази вилучили тіло загиблого з води та передали працівникам поліції», – зазначила Наталія Батир.

Речниця поліції Закарпатської області Ганна Дан повідомила ZAXID.NET, що правоохоронці відкрили кримінальну справу за неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що спричинило смерть неповнолітнього.

Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні