На фронті загинули 8 військових із заходу України

0
На фронті загинули 8 військових із заходу України
У Львівській області у вівторок, 25 червня, попрощаються з вісьма захисниками, які загинули в російсько-українській війні.

Про це повідомила Львівська ОВА.

Андрій Кирчів
Був молодшим сержантом, командиром стрілецького відділення стрілецького батальйону (з охорони та оборони важливих державних об'єктів). Загинув поблизу Волноваського району, що на Донеччині.



Володимир Паньків
Був солдатом, стрільцем стрілецького відділення стрілецького батальйону військової частини А0998. Загинув поблизу населеного пункту Майорське Донецької області.



Андрій Котик
Із початком повномасштабного вторгнення долучився до лав 79 окрема десантно-штурмова Таврійська бригада. Боронив суверенітет та територіальну цілісність України на території Донецької області.



Ігор Мартинюк
Здобув вищу військову освіту на факультеті підготовки спеціалістів військової розвідки та Сил спеціальних операцій Військової академії міста Одеса. Після завершення академії підписав контракт зі Збройними Силами України та виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави від російських загарбників.



Роман Когут
Напередодні повномасштабного вторгнення російської федерації вступив до лав територіальної оборони. Після початку війни долучився до складу 103-тя окрема бригада територіальної оборони Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямках.



Олексій Клак
Воїн був водієм-слюсарем ремонтно-відновлювального батальйону артилерійського озброєння 146 окремий ремонтно-відновлювальний полк. Загинув 18 червня 2024 року на Донецькому напрямку. Йому було 28 років.



Тарас Багай
Солдат, гранатометник стрілецького батальйону. Загинув 22 червня 2024 року поблизу населеного пункту Урожайне Волоновахського району на Донеччині.



Андрій Демчук
Був солдатом, старшим стрільцем-оператором механізованого відділення військової частини А4124. Загинув 8 червня під час виконання бойового завдання поблизу села Терни Донецької області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні