Четверо чоловіків намагалися втекти з України, перепливши річку, один із них загинув

0
Четверо чоловіків намагалися втекти з України, перепливши річку, один із них загинув
Чоловіки намагалися перетнути Дністер та незаконно потрапити до Молдови. Коли їх викрили прикордонники, то вони намагалися втекти. Під час цього один чоловік потонув.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Анонімні ділки в інтернеті запропонували незаконно дістатися Молдови за $10 тис. На пропозицію відгукнулися четверо українців.

"Проте, організатори "подорожі" до останнього не попереджали, що для цього доведеться долати Дністер і що це може бути смертельно небезпечним. Коли прикордонники викрили "туристів", ті кинулися у воду та сподівалися доплисти до човна. Проте перевізник різко розвернув плавзасіб назад у Молдову. Троє чоловіків повернулися на берег, а четвертий таки продовжив долати річку вплав та згодом зник під водою", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники розпочали рятувальну операцію за допомогою катерів, проте врятувати молодика не вдалося.

Інцидент розслідують співробітники Національної поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні