Відомий український комік впав зі сцени на концерті

0
Відомий український комік впав зі сцени на концерті
Українські співачки alyona alyona та Jerry Heil, які представляли Україну на "Євробаченні-2024", відіграли концерт у Львові, який не минув без казусів.

Про це пише ТСН.

Під час виступу артисток відомий гуморист Тарас Яремій впав просто зі сцени. Про це розповіла Jerry Heil у своєму Telegram-каналі та опублікувала відповідний ролик.

На відео Тарас Яремій зі сцени спілкується з глядачами. Якоїсь миті комік оступається та падає на підлогу. На щастя, там було не високо, тож Яремій не отримав серйозних травм. Гуморист одразу ж підвівся та заспокоїв, що почувається добре.



А от Jerry Heil, яка свого часу впала до оркестрової ями та зламала ребра, додала трішки гумору до інциденту. Співачка зазначила, що цей челендж із падіннями зі сцени варто вже припинити, адже це надто небезпечно.

"У нас на концерті вчора (25 червня – прим. ред.) впав (в оркестрову яму, якби вона там була, але її не було, на щастя) Тарас Яремій. Припиніть цей челендж, будь ласка, бо страшно", - прокоментувала артистка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні