У «Дії» з'явиться ще одна важлива послуга

1
У «Дії» з'явиться ще одна важлива послуга
Українці зможуть редагувати дані про своє місце проживання у застосунку "Дія".

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Запускаємо на порталі "Дія" нову послугу - онлайн зможете актуалізувати дані про своє зареєстроване місце проживання в кілька кліків", - написав Федоров.

Як зрозуміти, що вам потрібно оновити дані про реєстрацію:
- помилка при замовленні витягу про місце проживання в "Дії";
- неактуальні дані у вашому або дитячому витягу;
- немає місця проживання в паспорті в "Дії", хоча ви зареєстровані;
- неправильна дата реєстрації в цифровому паспорті.

Також у застосунку можна буде оновити дані про дитину, для неї витяг про реєстрацію потрібен, коли йде в садочок чи школу.

Однак варто зауважити, що це не зміна зареєстрованого місця проживання, це оновлення даних про нього. На цьому етапі послуга доступна по всій країні, крім деяких громад з тимчасово окупованих територій та зони бойових дій, Одеси й Миколаєва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сYчий ти Клоун зеленський трикратно крадеш наші мізерні пенсії вбивши більше мільйона пенсіонерів яких було 11000000 а стало 10000000 пенсіонерів і незаконно добавив своєму підорному татусю 150000гр.стипендну довічну пенсію і даєш щомісячно кожному полоненому окупанту-вбивці по 10000гр. на готельне шикарне утримання а голодаючих вимирачих без можливостей купувати дорогущі ліки без лікування пенсіонерів маєш гірше за ворогів-окупатів генцидно даючи їм всього лише по 2000-3000гр.пенсії в місяць на швидке помирання!!! ЩОБ ТИ ГАД нелігетимний президент зеленський ПОДОХ РАЗОМ З хряком порошенком НА НАРАХ У ПАРАШІ за злочини перед пограбованними ПЕНСІОНЕРАМИ!!! ПІДОР нелігетимний зе-клоун пішов НАХУЙ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні