У Словаччині поїзд з українцями влетів у автобус: загинули 5 людей

0
У Словаччині поїзд з українцями влетів у автобус: загинули 5 людей
Потяг Прага-Будапешт зіткнувся з автобусом у Словаччині, в результаті чого щонайменше п’ятеро людей загибли та є поранені.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

"У словацькому місті Нове Замки потяг зіткнувся з автобусом. Ця серйозна дорожньо-транспортна пригода сталася на залізничному переїзді на Дворській дорозі в Нових Замках близько шостої вечора, 27 червня", - повідомив Глагола.

Під час зіткнення потяга з автобусом п'ятеро людей загинули, ще п'ятеро постраждали. Кілька постраждалих перебувають у важкому стані.

Серед постраждалих водій автобуса та водій поїзда. Ніхто з пасажирів поїзда не постраждав. Повідомляється, що у потязі були й українці. Причини аварії невідомі, їх розслідування триває.

Аварія сталася на головній міжнародній трасі, якою курсують експреси за маршрутом Будапешт-Братислава-Прага.

Потяг, що потрапив у ДТП EuroCity (EC) 279. Він прямував за маршрутом Прага – Будапешт і зіткнувся з автобусом фірми Arriva.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні