Відомий український волонтер, розповів коли можлива перемога України

0
Відомий український волонтер, розповів  коли можлива перемога України
Український волонтер і громадський активіст Сергій Стерненко вважає, що перемога України залежить від фронту і від внутрішньої ситуації в Росії.

Про це він сказав в інтерв’ю військовій кореспондентці ТСН Наталії Нагорній.

"Станом на осінь 2022 року у нас у суспільстві було дуже велике піднесення. Бо восени 2022 року було звільнено Харківщину, Херсон і правий берег Херсонської області. Російська армія тоді відступала і були сподівання, що така тенденція збережеться. Але наш ворог вчиться, він далеко не завжди ідіот, він зробив правильні висновки - провів мобілізацію, побудував фортифікації, почав займатися безпілотниками. Станом на зараз ситуація для нас ускладнилася", - сказав Сергій Стерненко.

Волонтер зазначив, що зараз складно говорити, коли Україна зможе перемогти у війні Росію, оскільки є багато факторів.

"Якщо говорити про перемогу в короткостроковій чи середньостроковій перспективі, то це питання, на яке ніколи не буде однозначної відповіді. Ми можемо перемогти у війні за рік, за два, за п'ять, а можемо й завтра. Все відбуватиметься дуже несподівано. І в силу й ситуації в країні нашого супротивника. Але що таке перемога - це теж філософське питання. Якщо вихід на кордони 1991 року - це одне. Якщо додати до слова "стратегічна", то це має бути розвал РФ, її фрагментація, встановлення контролю над частинами її територій, ядерною зброєю. Тому поняття перемога - воно для кожного своє", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні