На одному з напрямків росіяни вивели свої підрозділи

0
На одному з напрямків росіяни вивели свої підрозділи
Російські окупанти намагаються підлаштовуватись під тактику українських захисників в ході штурмових дій в напрямку населених пунктів Терни та Ямполівка поблизу Лиману.

Про це в ефірі телеканалу Еспресо розповів командир 96-го батальйону 60-ї ОМБр, на ім'я Дмитро.

За його словами, ЗСУ дають гідну відсіч спробам російських окупантів захопити Ямполівку та Терни на Лиманському напрямку.

Він додав, що у районі, за який відповідає 60-та окрема мотопіхотна бригада, противник проводив інтенсивні бойові операції, навіть під час прибуття туди українських Збройних Сил.

"Коли ЗСУ зайшли, противник масово, із застосуванням бронетехніки і великої кількості живої сили намагався просунутися. Завдяки злагодженим діям наших підрозділів, сусідів зліва і справа, ЗСУ вдалося нанести серйозне ураження противнику, після якого він досі оговтується", - вказав військовий.

Комбат наголосив, що бійцям 60-ОМБр вже вдалось знищити значну кількість російських військових та техніки, що спонукало російське командування вивести частину підрозділів для відновлення.

"Повернулися (росіяни - ред.) іншим складом, який теж уже поніс серйозні втрати. Росіяни пускають людей в бій на другий тиждень після підписання контракту, залучають їх до активних бойових дій. Вік росіян різний, є молоді хлопці віком 20-25 років", - розповів він.

Офіцер зазначає, що росіяни намагаються підлаштовуватись під тактику Сил оборони України для подальшого просування.

"ЗСУ не дають цього зробити. Армія РФ несе досить значні втрати в живій силі і техніці. Зараз вдалося деякою мірою заспокоїти противника на напрямку", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні