Гороскоп на 30 червня: день, який ідеально підходить для вихідного

0
Гороскоп на 30 червня: день, який ідеально підходить для вихідного
Нинішній день – ідеальний вихідний, оскільки для активних дій він не підходить, а для відпочинку – цілком.

Про це пише ТСН.

Але не діяти теж небажано, тому можна зайнятися тим, на що у людини, яка працює, як правило, не вистачає часу – наприклад, рукоділлям. Необхідно також зберігати оптимізм щодо навколишнього світу, подій, що відбуваються, і оточення, навіть якщо воно буде поводитися не зовсім так, як нам би того хотілося.

Овен
Неприємні слова, які ви можете сьогодні почути від когось із близьких вам людей, не варто, як кажуть у таких випадках, приймати близько до серця – вже завтра людина шкодуватиме за них.

Телець
Не нав'язуйте близькій людині – другу чи родичу – своєї бачення ситуації, в якій вона опинилася, дайте їй можливість розібратися самостійно, тоді й звинувачувати в невдачі вона буде лише себе.

Близнята
Не намагайтеся привласнити собі те, що вам не належить — наприклад, не кокетуйте з чоловіком, на якого "поклала око" ваша подруга: навіть якщо вам дасться його зацікавити, щастя вам це не принесе.

Рак
Не ухвалюйте поспішних рішень, про які вже завтра гарантовано пошкодуєте: так, не варто розривати стосунки з коханою людиною через хвилинну сварку – це, як мінімум, нерозумно.

Лев
День сприятливий для з'ясування стосунків із коханою людиною: якщо між вами існує якась недомовленість, просто – спокійно, не підвищуючи голоси – обговоріть усі пов'язані з нею моменти.

Діва
Поганий настрій, який може накрити вас від самого ранку, не привід «кусати» людей, що вас оточують: від того, що ви зробите їм боляче, вам легше не стане – швидше, все станеться з точністю до навпаки.

Терези
Не варто ставити перед собою мету встигнути все, що ви запланували на цей день, навіть якщо йтиметься лише про домашні турботи, у вас це однаково не вдасться, а ось відчуття невдоволення собою — залишиться.

Скорпіон
Успіх особистого життя очікує лише тих із вас, хто не побоїться взяти ініціативу до своїх рук: можливо, освідчуватися в коханні вам поки що рано, але чому б не запросити кохану людину на побачення?

Стрілець
Для вас найкращими ліками від невластивого вам песимізму стане прогулянка на свіжому повітрі: сумні думки миттєво зникнуть у найближчому парку, особливо якщо там роблять гарну каву.

Козоріг
Нова — професійна — ідея, яка сьогодні спаде вам на думку, обіцяє бути дуже перспективною у фінансовому сенсі, так що добре її обдумайте — у вихідний у вас буде для цього час.

Водолій
Будь-які нинішні вчинки та рішення необхідно звіряти з внутрішнім голосом: він застереже від помилкових дій і підкаже, як вчинити, щоб у будь-якому разі опинитися у виграші.

Риби
Придивіться уважніше до коханої людини: можливо, вона хоче сказати вам щось важливе, але не знає, з якого боку краще підійти: чому б вам не допомогти їй та не завести розмову першими?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні