На кордоні затримали бус з 17 чоловіками: що сталось

0
На кордоні затримали бус з 17 чоловіками: що сталось
На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали групу з 17 чоловіків, серед яких були і мешканці Львівської області. Інцидент стався поблизу пункту пропуску "Лужанка".

Про це повідомили у неділю, 30 червня, Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

В мікроавтобусі були мешканці семи областей
Прикордонники виявили мікроавтобус "Фольксваген", що прямував до кордону. У авто перебували громадяни з семи областей України, включно з Львівською. “На затримання транспортного засобу висунулася група реагування. За 200 метрів до держрубежу авто зупинили. У ньому перебували 17 чоловіків із семи областей України — Київської, Львівської, Одеської, Харківської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської. Усі вони були об’єднані однією метою — незаконно потрапити в Угорщину,” — повідомили у Держприкордонслужбі.

Як йдеться в повідомленні, кожен з учасників нелегальної спроби перетину кордону мав заплатити організаторам від 3 до 12 тисяч доларів за послуги. Наразі ведеться розслідування щодо всіх осіб, причетних до організації, інформацію передали в Нацполіцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні