Військова ЗСУ різко висловилася про дії ТЦК

1
Військова ЗСУ різко висловилася про дії ТЦК
Військова медикиня Олена Мосійчук різко заявила, що вважає закон про мобілізацію провальним.

Військова в інтерв'ю "Мандарин Медіа" поділилася своїми міркуваннями, чому Україна від черг добровольців під ТЦК на початку вторгнення перейшла до так званої "бусифікації", пише ТСН.

Олена Мосійчук розкритикувала дії ТЦК.

"Бо закон провальний. Розв'язали руки корупції і розв'язали руки повному п***цю. Це мені нагадує "беркутню" колись. Типу, сидиш на лавочці по малолєтке, слухаєш музику на своїй алкательці кнопковій. А тут "беркута" такі: О, Алькателька, прийшли, відп***или, забрали, а їм нічого за це не буде. Так само і тут", – зазначила вона.

Військовослужбовиця нагадала, що на початку повномасштабного вторгнення біля військкоматів були довжелезні черги добровольців, які бажали стати на захист країни. Багато з них пішли на фронт, навіть не будучи офіційно оформленими до складу Сил оборони.

"А я зараз розкажу, який фронт ми провалили. Чому перший рік черги стояли у військкомати. Чому в мене дуже багато знайомих пацанів, не оформлюючись, пішли добровольцями і загинули неоформленими. Рідні не мають виплат і таке все. Вмотивовані.

Давайте згадаємо перший рік, телевізор. Маріуполь, "Азовсталь", тримайтесь, весь світ гудів. Показували тільки евакуацію, показували, що там окупація, там наші. Люди завжди були на стрьомі, люди бачили, що відбувається повний п***ець. Останній рік, що ми бачиммо?... Ми танцюємо, розважалки про ТЦК", – підсумувала Олена Мосійчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо при владі кловани! Тому всю країну перетворили на цирк! Я про це ще п'ять років назад писав, але зелені перевершили даже мої песимістичні передбачення...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні