У кар'єрі втопились двоє дітей: тіло одного з хлопців знайшли

0
У кар'єрі втопились двоє дітей: тіло одного з хлопців знайшли
На території Ясниського кар'єру, що за приблизно 20 км від Львова, кілька годин шукають тіла двох дітей. На місці також чергують медики. Повідомлення про зникнення дітей з’явилися у другій половині дня.

Інформацію про це ZAXID.NET у неділю, 30 червня, підтвердили у Державній службі з надзвичайних ситуацій та Центральній рятувально-водолазній службі Львівщини.

«До нас сьогодні надійшла інформація, що в озері втопилися двоє дітей. Наш підрозділ виїхав до озера Ясниський кар'єр. Там тривають пошукові роботи. Деталі повідомимо згодом», – розповів заступник речника ДСНС Львівщини Ігор Курус.

Станом на 21:30 інформації про результати пошуків немає. Зазначимо, що у ДСНС закликають не нехтувати елементарними правилами безпеки на воді. Зокрема, переконуватися, що під водою немає зайвих предметів (каміння, брухту, водоростей), не заходити у воду після вживання алкоголю, не перебувати у воді довше ніж 20 хвилин, не відпливати далеко від берега. Також купатися слід там, де є рятувальні служби. Крім цього, купатися потрібно вранці або ввечері, коли немає небезпеки перегрівання під сонцем тощо.

У понеділок, 1 липня, Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області повідомила, що водолази підняли тіло одного хлопця з глибини сім метрів. Через настання темряви, велику глибину водойми та погану видимість, водолази змушені були припинити пошуки. 1 липня пошук продовжать.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні