На одному з напрямків кілька десятків росіян здалися у полон ЗСУ

0
На одному з напрямків кілька десятків росіян здалися у полон ЗСУ
Бійці-розвідники бригади швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж" в ході виконання військової операції взяли в полон кілька десятків російських загарбників.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

Зазначається, що окупанти, більшість з яких були мобілізованими до армії країни-агресора, самі здалися в полон українським нацгвардійцям.

"У результаті успішної військової операції розвідникам бригади "Рубіж" здалися в полон кілька десятків окупантів. Більшість з них - мобілізовані, які були приречені загинути, проте обрали життя та склали зброю", - передали у МВС.

Також в міністерстві додали, що бійці бригади "Рубіж" надали полоненим загарбникам необхідну медичну допомогу.

"Звірства, вбивства цивільних, катування і знущання з беззбройних - шлях Росії. Українські бійці - воїни, у яких є честь та гідність, тому вони гуманно поводяться з полоненими ворога", - наголошують у МВС.

Крім того, було оприлюднене відповідне відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні