Відомий український актор розлучився з дружиною-росіянкою після 10 років шлюбу

0
Відомий український актор розлучився з дружиною-росіянкою після 10 років шлюбу
Український актор Віталій Салій, який знявся у "Клані ювелірів", "Я працюю та цвинтарі" та інших фільмах, оголосив про розлучення з дружиною-росіянкою.

Про це пише ТСН.

Віталій Салій повідомив, що його історія кохання з російською акторкою Ганною Арєф'євою добігла кінця. Тим не менш, він неабияк вдячний колишній дружині за роки, прожиті разом. Причину розлучення Салій називати не став.

"Історія нашої пари скінчилася. Дякую тобі за все неймовірне, справжнє і прекрасне, що було. Та наші шляхи все одно завжди перетинатимуться в один - шлях нашого сина Данила! Тож, крокуємо далі!" – написав артист.

Ганна теж прокоментувала розлучення. Вона подякувала колишньому за роки прожиті разом та зазначила, що завжди з теплом згадуватиме його. Судячи зі слів, які колишнє подружжя адресує одне одному, вони розлучилися без скандалів.

"Я пишаюся нами, нашим шляхом, нашим сином, нашою любов'ю! Я завжди буду любити тебе і наші десять років...Наша історія велика! Ми ще багатьом допоможемо, розповімо про неї. Я кажу з великою вдячністю і з легким серцем, що ми з тобою назавжди рідні. Як у чоловіка, так і жінки, у нас попереду різні шляхи, і це прекрасно!" – прокоментувала Ганна.

Зазначимо, Віталій Салій та Ганна Арєф'єва познайомилися завдяки роботі. У театрі акторка звернула увагу на свого колегу за сценою та познайомилася з ним. Пара одружилася 2014 року, а вже 2017-го у них народився син Данило.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні