У Волинській області 28-річного Героя провели в останню дорогу

0
У Волинській області 28-річного Героя провели в останню дорогу
28 червня в селі Майдан-Липненський Колківської громади живим коридором, навколішки, з державною символікою та квітами прощалися із захисником України – Сорочуком Віталієм Олександровичем, 1995 року народження.

Про це інформують у громаді.

Віталій Сорочук був призваний на військову службу у 2023 році, помер 26 червня.

За час проходження служби захисник неодноразово брав участь у бойових діях на найскладніших ділянках фронту Запорізької та Донецької області, де отримав поранення, та попри все сумлінно виконував покладені на нього обовʼязки.

«Неможливо словами загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про Героя Віталія стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі» – йдеться у дописі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні