У Рівненській області ввели спецоперацію «Грім»: що сталося

0
У Рівненській області ввели спецоперацію «Грім»: що сталося
Повідомлення про стрільбу поблизу села Вовчиці, біля місцевого озера надійшло до поліції вчора, 30 червня, близько 20:30.


Про це пишуть Волинські Новини.

Попередньо, між чоловіками тривалий час були неприязні відносини. Під час чергового конфлікту 54-річний житель Зарічного здійснив кілька пострілів із автомата у бік 35-річного мешканця села Серники. Зі слів свідків, стрілець був у стані алкогольного сп’яніння. Після скоєного він втік на автомобілі «Renault Master» білого кольору.

Очевидці на власному авто доправили потерпілого до лікарні, однак медики лише констатували його смерть.

Слідчі проводять досудове розслідування.

В області, відповідно до наказу начальника Головного управління, введено спеціальну поліцейську операцію «Грім».

Правоохоронці встановлюють місцезнаходження зловмисника та звертаються до громадян: якщо вам відома будь яка інформація – телефонуйте до поліції за номерами телефонів 098 874 98 02 або 102.

У мережі публікують орієнтування на Полюховича Ярослава Григоровича, який попередньо і застрелив чоловіка. Зловмисник був одягнутий у камуфляж, при собі має автомат.













Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні