Чому не можна «ставити на паузу» удари по Криму

0
Чому не можна «ставити на паузу» удари по Криму
Щоб перебити російські комплекси ППО в окупованому Криму, ЗСУ мають тримати постійно високі темпи ударів – бажано щодня.

Про це заявив полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан у коментарі 24 каналу.

Світан зазначив, що кількаденні паузи в ракетних ударах по Криму дають росіянам можливість перегрупуватися, розосередитися та перемістити комплекси ППО на нові позиції.

"Був заданий темп ударів раз на добу, так і має він тривати. Росіянам вистачає 1,5 – 2 доби для того, щоб перемістити комплекси з одного місця на інше",– зауважив аналітик.

За словами Світана, спроби росіян захистити Кримський міст за допомогою димової завіси нічого не дадуть. Він наголосив, що сучасна зброя "фактично радіокерована" та інколи навіть має камери для управління в режимі реального часу.

"Сенсу в такому захисті ніякого немає. Списують дим. Росіяни навіть на димові можуть красти", – наголосив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні