«Коля – долб***б»: відомий український волонтер жорстко висловився про Тищенка

0
«Коля – долб***б»: відомий український волонтер жорстко висловився про Тищенка
Волонтер та засновник благодійного фонду Сергій Притула висловився про скандал з нардепом Миколою Тищенком після побиття його охоронцями колишнього військового у Дніпрі.

Про це він розповів в інтерв'ю Українській правді.

"Стосовно Тищенка – це питання насправді до парламенту. Давайте так: є очевидні речі: Коля – долб***б, це зрозуміло. Але ж є великий український парламент, який намагається всім довести, що він не іграшка в руках Офісу президента, що він не слабкий і на щось спроможний. Не може бути цехової етики в таких питаннях. Я просто хлопця, якого крутила охорона Тищенка, знаю особисто. "Син" (позивний військового - ред.) воює давно, це хлопець з навколофутбольного двіжу Дніпра. Дуже відповідальний хлопчина. Молодий, але завзятий", - прокоментував він.

Притула наголосив, що такі, "як Коля, які відсиджувалися десь на Закарпатті під час повномасштабного вторгнення, мали би таким, як "Син", цілувати ноги".

"Я би дуже хотів, щоб парламент зібрався, депутати переговорили, понятійно прийняли рішення позбавити депутатського мандата до бісової матері і хай ним займаються правоохоронці", - резюмував Сергій Притула.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні