В ОП відповіли, чи готові обміняти території України на мир

0
В ОП відповіли, чи готові обміняти території України на мир
Україна не готова йти на територіальні поступки із Росією заради припинення війни, але прислухається до порад світу, як досягти миру.

Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак, який прибув із візитом у Вашингтоні напередодні саміту НАТО, пише ТСН.

"Але ми (не) готові йти на компроміс заради дуже важливих речей і цінностей... незалежності, свободи, демократії, територіальної цілісності, суверенітету", - сказав він, відповідаючи на запитання про заяву кандидата в президенти США Дональда Трампа про те, що він може "закінчити війни за 24 години".

Видання додає, що візит Єрмака відбувся напередодні наступного тижня в столиці США перед самітом НАТО, головною темою якого, як очікується, буде Україна.

Єрмак додав, що Україна буде лобіювати нову адміністрацію США, щоб вона продовжувала надавати їй підтримку, зауваживши, що Україна отримала підтримку двох партій у Вашингтоні.

"Це буде ... рішення американського народу. Ми будемо поважати цей вибір", - сказав Єрмак про президентські вибори 5 листопада.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні