Путін думає, що може виграти війну, - ISW

0
Путін думає, що може виграти війну, - ISW
Диктатор-президент Росії Володимир Путін вважає - зможе здобути перемогу у війні проти України, якщо затягуватиме бойові дії на невизначений час.

Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), пише ТСН.

"Путін, ймовірно, вважає, що Росія може затягнути бойові дії на невизначений час і виграти війну на виснаження, якщо зможе домогтися відмови Україні в рішучій міжнародній підтримці", - наголошують американські аналітики.

В ISW вважають, що повільні, але постійні успіхи окупаційної армії на полі бою від кінця 2023-го підтверджують оцінку "фюрера" Кремля і спонукають його уникати будь-якого реального припинення вогню, яке могло б покласти край війні.

Аналітики наголошують, що замороження війни за нинішньою лінією розмежування надасть Москві стратегічно та оперативно важливу українську територію. На ній РФ зможе відновити агресію, використовуючи досвідчену армію та відновлену оборонно-промислову базу.

"ISW продовжує оцінювати, що припинення вогню в Україні на нинішніх рубежах навряд чи зупинить подальшу російську агресію та лише надасть Росії критичний час для відновлення своїх сил та підготовки до майбутньої агресії проти України", - йдеться у звіті.

Американські фахівці зауважують, що Москва веде посилену інформаційну кампанію, аби підштовхнути Київ до переговорів на російських умовах. Втім, це лише послабить українську державу.

"Будь-які російські, західні чи інші спроби схилити Україну до передчасних переговорів з Росією лише послаблять Україну та захочуть подальшу російську агресію всередині та за межами України", - пояснюють в ISW.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні