Відомий український актор неочікувано виїхав з України під час війни

3
Відомий український актор неочікувано виїхав з України під час війни
Український ведучий та актор Руслан Ханумак неочікувано під час війни виїхав з України до США.

Про це шоумен розповів у своєму Instagram та опублікував відповідне відео, пише ТСН.

Ханумак виїхав до США до 6-річного сина. Зокрема, на відео ведучий показав, як їде в автівці, після чого в Лос-Анджелесі зустрічається з Артуром та колишньою дружиною, блогеркою Аліною Шаманською, яка нині перебуває в Києві.

Очевидно, Руслан Ханумак виїхав з України до сина. Про іншу ціль свого візиту до США актор не розповідав, як і про те, як йому вдалося перетнути кордони. Ба більше, Ханумак натякнув, що й залишиться жити в Америці. Зокрема, шоумен заявив, до речі, російською мовою, що "нехай буде зрадником, але бачитиме, як росте син". До слова, ексдружина Ханумака разом із Артуром проживає в США та під час війни не планує повертати хлопчика до України.

"Багато місяців я тебе не бачив. Щодня я переживав цей момент. Щоночі я візуалізував ці кадри. Підняти тебе над собою...Всупереч репутації. Всупереч роботі. Попри все, я на тебе дивлюся зараз не через екран. Жодний клімат та пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та кохання мами не замінять дитинство без батька…Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з татком. Ми знову разом", - написав шоумен.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що? заборона на виїзд за кордон для цього чмура-ухилянта ханумака недійсна? чому не в піхоті цей ухилянт-сцикун? у нас не таможня а зе-вороги народу!
Відповісти
????????а що? заборона на виїзд за кордон для цього ????чмура-ухилянта ханумака недійсна? чому не в піхоті цей ухилянт-сцикун? у нас не таможня а зе-вороги народу!
Відповісти
сYчий ти Клоун зеленський трикратно крадеш наші мізерні пенсії незаконно добавив своєму підорному татусю 150000гр.стипендну довічну пенсію і даєш щомісячно кожному полоненому окупанту-вбивці по 10000гр. на готельне шикарне утримання а голодаючих вимирачих без можливостей купувати дорогущі ліки без лікування пенсіонерів маєш гірше за ворогів-окупатів генцидно даючи їм всього лише по 2000-3000гр.пенсії в місяць на швидке помирання!!! ЩОБ ТИ ГАД нелігетимний президент зеленський ПОДОХ РАЗОМ З хряком порошенком НА НАРАХ У ПАРАШІ за злочини перед пограбованними ПЕНСІОНЕРАМИ!!! ПІДОР нелігетимний зе-клоун пішов НАХУЙ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні