Відомий український актор вперше показався у військовій формі

1
Відомий український актор вперше показався у військовій формі
Актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов, який на початку війни вступив у Національну гвардію, вперше показався у військовій формі.

Про це пише Уніан.

Чоловік, який захищає Україну від російських окупантів, довгий час не з'являвся на публіці та не розповідає про свою службу. Проте нещодавно він відвідав презентацію спеціальних футболок від футбольного клубу "Локоматив". Вона була присвячена сумним подіям 23 січня 2023 року. Саме цього дня ворог знищив спортивну базу "Локомотива".

Пікалов прийшов на презентацію у військовій формі та вирішив підтримати організаторів. Фото з цього заходу одразу потрапили в мережу.



До слова, Олександр Пікалов рідко говорить про своє життя. Лише раніше в інтерв'ю його колега та друг Євген Кошовий розповідав, що чоловік одразу хотів стати на захист країни. Пікалова навіть пропустили без черги, через що подейкували, що він потрапив у Нацгвардію "по блату".

У вільний від служби час Олександр бере участь у благодійних заходах та організовує концерти на фронті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, що у військових хіба буває вільний час? Перший раз про таке чую! Чи все таки у деяких друзів буває?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні