На Волинь «на щиті» привезли тіла трьох загиблих Героїв

0
На Волинь «на щиті» привезли тіла трьох загиблих Героїв
Горохівська громада зустріла загиблого захисника Руслана Юзепчука.

Про це повідомили у Горохівській громаді.

Траурний кортеж прибув у середу, 3 липня.

О 13:00 годині тіло загиблого військового зустріли біля символічного Хреста-пам’ятника борцям за волю України у Горохові.

Прощання із Русланом Юзепчуком відбудеться у цей же день у Свято-Миколаєвському храмі села Скобелка.

Відданий військовій присязі та українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність, Руслан загинув у наслідок мінометного обстрілу біля населеного пункту Стариця Харківської області.



В Устилузьку громаду прибув жалобний кортеж з тілом загиблого 33-річного Героя Олександра Датчука.

Про це повідомили в Устилузькій громаді.

У середу, 3 липня, орієнтовно о 17:30-18:00 годині траурний кортеж «на щиті» вирушить з Володимира в Устилуг вул. Богдана Хмельницького - с.Залужжя вул. Перемоги до будинку воїна.

В останній земний шлях Героя проведуть 4 липня. Поховають бійця на місцевому кладовищі.

Просять жителів громади гідно зустріти нашого захисника «на щиті» створивши «живий коридор» та схиливши голови в скорботі віддати Олександру Датчуку останню шану.

Нагадаємо, Олександр був мобілізований на службу у Збройні Сили України з 1 липня 2023 року. Герой загинув 1 липня 2024 року унаслідок мінно-вибухової травми під час захисту України в Донецькій області. Без батька ростимуть тепер двоє його синів.



У Ківерцівську громаду «на щиті» повертається Герой Петро Момотюк.

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

Траурний кортеж прибуде у середу, 3 липня.

13:00 - виїзд від обласного моргу м. Луцьк, вул. Грушевського.

13:30 - зустріч біля «Дубка». Маршрут: Луцька (зупинка біля рідної домівки) - Костюшко - Княгині Ольги - Соборності - Грушевського -Луцька - Романа Шухевича - Літописна - Незалежності - Шевченка - собору Покрови Пресвятої Богородиці.

Далі поховання на кладовищі в с. Озеро. Просять жителів громади гідно зустріти та провести в останню путь військовослужбовця Петра Момотюка.

Відповідно до розпорядження міського голови, 3 липня 2024 року оголошено Днем жалоби на території Ківерцівської громади з метою вшанування пам’яті померлого військовослужбовця Петра Михайловича Момотюка, який воював захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України у російсько-українській війні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні