Біля школи адвокат побив одинадцятикласника

0
Біля школи адвокат побив одинадцятикласника
У середу, 3 липня, у Львові повідомили про підозру в хуліганстві адвокату, який у травні цього року побив неповнолітнього. Відео, де чоловік завдає численних ударів руками та ногами по хлопцю, який лежить на землі, поширилось соцмережами.

Про це пише lviv.media.

Нападник 30 разів вдарив кулаками неповнолітнього
Випадок трапився у травні цього року, на вулиці Володимира Великого біля одного із готельно-навчальних комплексів. За даними слідства, спершу чоловік нецензурно висловлювався щодо неповнолітнього хлопця, принижуючи його честь та гідність. “Надалі, ігноруючи прохання потерпілого та перехожих припинити конфлікт, чоловік вдарив хлопця в лице та пах, від чого той впав на землю. Проте підозрюваний на цьому не зупинився та наніс ще близько 30 ударів кулаком по тілу потерпілого, а також наніс удар ногою в обличчя хлопця,” — зазначили у Львівській прокуратурі. Після цього дитина потрапила до лікарні святого Миколая з легкими тілесними ушкодженнями. Лікарі констатували струс мозку та значні забої голови.



Наразі триває досудове розслідування за фактом хуліганства. Нападнику загрожує штраф розміром до 34 тис. грн, або ж пробаційний нагляд терміном до п’яти років чи обмеженням волі на той самий термін.

До слова, потерпілим є 11-класник місцевої школи, про це повідомляв начальник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк. “Батьки відразу написали заяву. Ймовірно, що нападник був у стані алкогольного сп'яніння чи під дією наркотичних речовин,” — додав Закалюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні