В одному з українських міст повістки будуть надсилати поштою

0
В одному з українських міст повістки будуть надсилати поштою
Від 4 липня Житомирська міська рада розсилатиме рекомендованим поштовим листом повістки військовозобов’язаним за місцем їх реєстрації

Про це розповів заступник Житомирського міського голови Олег Смаль, передає Суспільне.

"Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки згідно розпорядження начальника ТЦК та СП звернувся до міської ради щодо розсилки даних повісток. Вони формують список, передають нам повістки, а ми надсилаємо рекомендованим листом військовозобов`язаним особам", – розповів заступник Житомирського міського голови.

Рекомендований лист відправлятиметься військовозобов'язаним за місцем їх реєстрації. У повістці вказаний термін, за який військовозобов`язаний повинен звернутися до центру комплектування.

Якщо після цього військовозобов'язаний відмовився від вручення рекомендованого листа та не з`явився до ТЦК, буде сповіщено поліція. Правоохоронці проведуть розшук військовозобов'язаного та доставлять його до центру комплектування. Після цього на нього складається адмінпротокол від 17 тисяч гривень.

За словами посадовця, на даний час є 212 повісток, які найближчим часом розішлють військовозобов'язаним. Смаль прогнозує, що кількість повісток буде збільшуватися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні