На заході України чоловік побив працівника ТЦК на блокпості

0
На заході України чоловік побив працівника ТЦК на блокпості
Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 56-річного чоловіка, який у Франківську побив працівника ТЦК та СП.

Про це повідомили в Івано-Франківській обласній прокуратурі.

Що відомо про інцидент
Подія трапилася цьогоріч у березні на одному із мобільних блокпостів у Івано-Франківську.

"Військовослужбовець, виконуючи свої службові обов’язки, як працівник ТЦК та СП, після зупинки маршрутного автобуса з метою оповіщення військовозобов’язаних громадян про мобілізаційні заходи під час воєнного стану зайшов у середину автобуса. Між одним із пасажирів та військовослужбовцем виник словесний конфлікт, у ході якого обвинувачений наніс службовій особі удари по голові, чим спричинив тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Яке покарання загрожує прикарпатцю
Мешканця Надвірнянського району звинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості службовій особі, а саме працівнику міського ТЦК та СП, який виконував громадський обов’язок у зв’язку зі службовою діяльністю (ч. 2 ст. 350 КК України). Обвинувальний акт скеровано до суду.

"Санкція статті передбачає за вказане кримінальне правопорушення покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років", - додали у прокуратурі.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні