Чому військові рф швидко закінчуються

0
Чому військові рф швидко закінчуються
Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну окупаційні війська використовують своїх військових, як "гарматне м'ясо", не зважаючи на людський ресурс та резерв. Саме тому кількість особового складу армії РФ постійно скорочується.

Про це в інтерв'ю Главреду розповів військовий аналітик, полковник запасу Олег Жданов.

"А що важливо – відбувається деградація російських солдатів щодо бойового досвіду. Виходить, за рахунок поставок "гарматного м'яса" йде природний відбір: всі, хто вижив у першому бою, продовжують нарощувати навички і навчатися. Слабких вбивають, сильні залишаються", - заявив аналітик.

Також він зазначив, що не дивлячись на катастрофічні втрати особового складу, до лав ВДВ росіяни набирають ветеранів та стараються підтримувати професійний рівень цих військ.

"Рах*йте самі, у РФ оголошено мобілізацію 150 тисяч людей цього року, її продовжили до 15 липня, бо не можуть набрати такої кількості призовників. "Держдума РФ" прийняла поправку до закону про те, що після складання присяги солдат має право підписати контракт, тобто призовник уже вважається підготовленим солдатом", - підкреслив Жданов.

За його словами, із 147 тисяч вже набраних призовників приблизно 50 тисяч підпишуть контракт і будуть відправлені на фронт. Саме таким чином противник укомплектовується зараз людьми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні