На війні загинув 31-річний член молодіжної ради

0
На війні загинув 31-річний член молодіжної ради
4 липня стало відомо про загибель члена Київської міської молодіжної ради Володимира Сергієвського з позивним "Ірландець". Він служив у бригаді Чорних запорожців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Київську міську молодіжну раду.

"Трагічна новина… Загинув Герой, Захисник України, член Київської міської молодіжної ради Володимир Сергієвський "Ірландець". Володимир віддав своє життя за нашу країну, за наші з вами мирні дні, за наше вільне сьогодення та майбутнє", - йдеться в повідомленні пресслужби.

Про час і місце церемонії прощання з Володимиром повідомлять згодом.

Чим запам'ятався Володимир Сергієвський
З 2018 року Володимир працював у "Київ Мілітарі Хаб". Там він опікувався спортивним напрямом, а пізніше перейшов до КО "Муніципальна Охорона".

Уже перебуваючи на передовій, Сергієвський був активним членом Всеукраїнської профспілки захисників України, спортсменів і працівників сфер.

Відомо, що Володимир з перших днів повномасштабної війни долучився до оборони Київської області. Після цього він поїхав під Бахмут, де в липні 2022 року отримав поранення. Проте, одужавши, повернувся на фронт.

Нещодавно Володимир Сергієвскьйи став головою ГО "Рада ветеранів АТО" Дніпровського району Києва.

Останній бій Герой прийняв під Кураховим. У нього залишилася маленька донька. Володимиру був 31 рік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні