В українському місті чоловік навів ракети рф на будинок коханої через відмову

0
В українському місті чоловік навів ракети рф на будинок коханої через відмову
У Миколаєві 46-річний чоловік надіслав російським спецслужбам координати багатоповерхівки, у якій проживає жінка, яка не відповіла взаємністю на його залицяння.

Про це повідомила пресслужба Центрального районного суду Миколаєва.

У судовому засіданні жінка повідомила, що обвинувачений отримав її номер телефону під час виконання своїх службових обов'язків як працівника одного з поштових відділень, коли вона отримувала посилку. Після цього він почав надсилати їй повідомлення.

"Жінка не хотіла підтримувати спілкування. Згодом обвинувачений повідомив, що співпрацює зі спецслужбами РФ і надасть їм координати її будинку для завдання ракетного удару. Ці погрози жінка всерйоз не сприймала. У судовому засіданні упізнала обвинуваченого", — йдеться у повідомленні.

Проте, як зазначено у матеріалах справи, чоловік за грошову винагороду справді погодився надавати особам, які позиціонували себе як представники РФ, інформацію про дислокацію підрозділів ЗСУ та об'єктів критичної інфраструктури в Миколаєві.

"Надалі він надсилав інформацію із зазначенням географічних координат місць, де, на його думку, розміщуються підрозділи ЗС України. Одне з повідомлень містило координати багатоповерхівки, яка ніяк не використовується для військових цілей", — зазначили в пресслужбі суду.

Наразі чоловіка підозрюють у вчиненні злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу України, зокрема у державній зраді. Йому загрожує довічне ув'язнення з конфіскацією майна. До вироку суду чоловік перебуває під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні