Відома українська ведуча після 18 років стосунків офіційно вийшла заміж

0
Відома українська ведуча після 18 років стосунків офіційно вийшла заміж
Українська телеведуча Валентина Хамайко офіційно вийшла заміж. Після 18 років спільного життя разом з коханим Андрієм Оністратом, який зараз служить в ЗСУ, вони вирішили зіграти весілля.

Про це розповіла сама Валентина у своєму Instagram та показала зворушливі фото з події, пише УНІАН.

"Ми вже взнали, що таке жити і в радості і в горі… Навчились сваритися і миритися, народили 4 дітей. Встигли обвінчатися, але не розписувалися. Вчора надолужили і це", - написала наречена.

Цікаво, що для урочистої події Хамайко не вдягала фати на голову і вирішила обрати довгу білу сукню власного бренду. За словами телеведучої, свій образ вона вигадала так:

"Забігла з дітьми в шоурум і вже за 10 хв була готова прожити разом ще одну важливу подію в нашому житті! Чоловік тим часом створював для мене найкрасивіший букет".

До слова, на весілля пара запросила невелику компанію. Зокрема, на святі були лише найрідніші.

"З нами були найрідніші. Діти, але не всі, бо Михайло здавав іспити, а Соломія надала перевагу власним справам. І сестра з племінниками", - зазначила наречена.

Проте після святкування закоханим довелося попрощатися, адже Андрію потрібно повертатися на службу.

"Андрій знову їде у відрядження… Збирає форму, зброю і їде. На скільки - до кінця не відомо. Як завжди, 2-3 тижні за декілька останніх днів перетворились на 2-3 місяці. Завжди жахливо нервую... Але поки ще дозволю собі насолодитися вчорашнім днем", - наголосила Валентина.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні