Росіяни готуються до масованого удару на одному з напрямків

2
Росіяни готуються до масованого удару на одному з напрямків
Російсько-українська війна триває й окупанти не припиняють спроб прорвати захист Сил оборони України в напрямку Борової на Харківщині.

Про це повідомив Віктор Петрович – військовослужбовець 77-ої окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ України, пише УНІАН.

"Останні два тижні штурми тривають, але без використання техніки останнім часом. Тобто пішими порядками ворог намагається штурмувати наші позиції. Також намагається накопичувати сили для того. Наскільки ми розуміємо, для того, щоб завдати більш масованого удару згодом, коли накопичить сили", – розповів військовий в ефірі телемарафону.

Він також додав, що окупанти регулярно обстрілюють Борову та приближені населені пункти КАБами. Зокрема, на думку військового, таким чином окупанти намагаються тиснути як на українських захисників, так і на місцеве населення.

"Можливо, вони шукають якісь тилові наші об'єкти, які хочуть вразити. Однак, відхилення КАБів, які вони запускають, можуть бути до пів кілометра. Ми знаємо, що деякі їхні КАБи взагалі падають на Росії. Про що тут говорити. Куди б вони хотіли вдарити – деколи розуміють, деколи ні. Наприклад, якщо вони б'ють по переправах – це зрозуміло, вони б'ють, щоб позбавити нас логістики. А коли прилітаю в пам'ятник радянським солдатам – це не зовсім зрозуміло, куди вони цілилися, чи вони просто за декомунізацію", – додав Петрович.

На запитання, як часто окупанти застосовують КАБи на цьому напрямку, український захисник відповів: "Вони часто їх застосовують. Я б не сказав, що якось з нарощуванням. Однак, використовують постійно, регулярно, фактично щодня. Постійно літають ZALA, Орлани, Supercam. Постійно розвідують. Ми завжди орієнтуємося – чи є в небі розвідувальне крило і розуміємо, що от зараз більший ризик удару КАБами, треба десь заховатися, триматися подалі від певних об'єктів".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сYчий ти Клоун зеленський трикратно крадеш наші мізерні пенсії незаконно добавив своєму підорному татусю 150000гр.стипендну довічну пенсію і даєш щомісячно кожному полоненому окупанту-вбивці по 10000гр. на готельне шикарне утримання а голодаючих вимирачих без можливостей купувати дорогущі ліки без лікування пенсіонерів маєш гірше за ворогів-окупатів генцидно даючи їм всього лише по 2000-3000гр.пенсії в місяць на швидке помирання!!! ЩОБ ТИ ГАД нелігетимний президент зеленський ПОДОХ РАЗОМ З хряком порошенком НА НАРАХ У ПАРАШІ за злочини перед пограбованними ПЕНСІОНЕРАМИ!!! ПІДОР нелігетимний зе-клоун пішов НАХУЙ!!!
Відповісти
М О Д Е Р Р Т О Р П І Д О Р А С !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні