В окупованому українському місті двоє військових рф згвалтували 12-річну дитину

0
В окупованому українському місті двоє військових рф згвалтували 12-річну дитину
В окупованому Бердянську двоє злочинців зґвалтували неповнолітню дівчинку. Зазначається, що їй було 12 років.

Про це пише 24 канал.

У злочині підозрюють двох вихідців з Азії, завезених до Бердянська Росією. Так звані "правоохоронці органи" окупованого міста вже отримали орієнтування.

"Згвалтували неповнолітню в Бердянську двоє вихідців з Азії. Зараз окупанти поширюють ось такі орієнтування на якихось Зухрі Назарова і Джамшеда Рахімова. Сволоти, самі перетворили наше місто чорт знає на що. Результат очевидний!", – пише спротив.

Згідно з орієнтуванням, яке поширюють серед окупаційних "правоохоронних органів" зґвалтування сталося у ніч на 3 липня. Зазначається, що Назаров народився у 2001 році, Рахімов – у 2000-му.

Ймовірний місцем перебування обох "правоохоронці" називають район автовокзалу та ринків, а також "місця концентрації іноземних громадян". Водночас проросійські пабліки Бердянська вже поспішно публікують дані, що "звернень у поліцію не надходило".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні