В українському місті невідомі спалили авто військового, який приїхав на лікування

0
В українському місті невідомі спалили авто військового, який приїхав на лікування
В Києві невідомі спалили автівку військового, який прибув у відпустку та лікування. Авто було припарковано у дворі біля житлового будинку.

Про це пише ТСН.

Як стало відомо, автівку військового спалили невідомі на Оболоні. Сталося це вночі. Чоловік приїхав до столиці у коротку відпустку на лікування та операцію.

“Автівка була припаркована у дворі, палія не зупинила навіть військова символіка. Повністю згоріла передня частина бусика Volkswagen. Слідчі працюють, однак підозрюваних наразі немає. Розслідувати подібні злочини дуже допомагають камери спостереження, по якім можна відслідкувати паліїв та потім їх ідентифікувати. Встановлювати спостереження треба до злочину, а не після”, - пише телеграм-канал.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні