Луценко розповів, хто пішов служити до ЗСУ замість нього

1
Луценко розповів, хто пішов служити до ЗСУ замість нього
Ексміністр внутрішніх справ та ексгенпрокурор Юрій Луценко, котрий після повномасштабного вторгнення пішов служити стрільцем до батальйону ТрО, повідомив, що його списали з лав ЗСУ за станом здоров’я.

Про це він розказав у програмі «Рандеву» з Яніною Соколовою, Главком.

«Ще до війни мав онкологічну операцію, у мене залишилася третина підшлункової з відповідними проблемами організму. Тому, коли нас вивели з Бахмута, бригаду відвели на відновлення у мою рідну Рівненську область, я зрозумів, що просто розсипаюся. Тобто у бойових умовах це максимальна мобілізація, а коли ти сидиш у тилу – розсипання. Тому замість мене служить мій син молодший, 24 роки, а я допомагаю своїм хлопцям усім, чим можу», – пояснив Луценко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це робить йому честь! Вважаю, що всі українські посадоці разом з декларацією про доходи мають подавати відомості, де їх діти. І до цих відомостей має бутм відкритий доступ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні