Вночі одна з країн НАТО піднімала у повітря свої винищувачі

0
Вночі одна з країн НАТО піднімала у повітря свої винищувачі
В ніч на 8 липня російська армія знову атакувала Україну ракетами. Відомо, що через удари Польща знову підіймала свою авіацію.

Про це пише 24 канал.

Оперативне командування Збройних сил Польщі попередило громадян про можливе підвищення рівня шуму у південно-східній частині. Причиною був саме з виліт польських та союзницьких літаків.

Польща підіймала авіацію
Сьогодні вночі спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов’язана з завданням ударів по об’єктах, розташованих у тому числі на західній території України,
– вказали у командуванні.

Як зазначили у Збройних силах Польщі, востаннє таку активність російської авіації, під час якої було атаковано об'єкти на заході України, фіксували в ніч з 21 на 22 червня.

"Розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі, а Оперативне командування постійно моніторить ситуацію", – написали польські військові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні