Чому Україна перестала бити по Москві

0
Чому Україна перестала бити по Москві
Минулого року Україна завдавала дронами по Москві для підняття українського морального духу та деморалізації окупантів.

Про це заявив в ефірі телемарафону військовий експерт Олександр Мусієнко.

"Москва на сьогоднішній день дуже добре прикрита системами протиповітряної оборони. Відповідно, аби їх проходити, треба застосовувати більше засобів. Тільки для того, щоб відвернути увагу ППО, треба нам значну кількість дронів застосувати. І тому тут виникає закономірне запитання – чи не доцільніше нам їх скеровувати на склади у Воронежській області, завод під Тамбовом чи завод ВПК на іншій місцевості", – пояснив експерт.

Він також додав, що подібні удари мають вищу результативність і Україна таким чином може зберегти більшу кількість дронів для подальших атак.

"Поки що варто концентруватися на цілях, на яких концентруються наші Сили оборони у різних куточках території РФ. Починаючи від прикордоння – Краснодарський край, Курська область, Бєлгородська. І закінчуючи Татарстаном тощо. Цілей є дуже багато. І якщо на завод, де є 2000 людей, вони не виходять на роботу, то це теж деморалізуючий фактор", – додав Мусієнко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні