У ДТП на заході України загинув військовий, який повертався з відпустки

0
У ДТП на заході України загинув військовий, який повертався з відпустки
Серед 14 загиблих у ДТП на Рівненщині, яка трапилася 6 липня, був також військовослужбовець Андрій Захарович Швець.

Про це повідомив міський голова Вараша Олександр Мензул, передає Еспресо.Захід.

Що відомо про загиблого воїна
Андрій Швець народився у Вараші, навчався у Вараському ліцеї №3. Призвали його на військову службу до Збройних Сил України у березні 2023 року. Із липня 2023 по квітень 2024 року виконував бойові завдання на Харківському напрямку.

"40-річний інспектор прикордонної служби 15-го мобільного прикордонного загону повертався із відпустки у військову частину. Про дату та час прощання повідомлю згодом", - написав Мензул.



У дорожньо-транспортній пригоді також загинув військовий з Тернопільщини Микола Гвоздяр з дружиною та 6-річним сином.

Смертельна ДТП на Рівненщині
У Рівненській області у суботу, 6 липня, на автодорозі поблизу села Верхів зіткнулися автоцистерна та мікроавтобус. Внаслідок ДТП загинуло 14 людей, серед – 6-річна дитина.

Правоохоронці розглядають кілька версій аварії. Зокрема, це зіткнення вантажівки на смузі зустрічного руху із маршруткою відбулось унаслідок пошкодження колеса, випуск на лінію ТЗ із технічною несправністю, неуважність водія, порушення ПДР або ж інші обставини непереборної сили.

Згодом стало відомо, що усіх 14 загиблих ідентифікували. Це жителі Хмельницької та Рівненської областей віком від 20 до 67 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні