Який вигляд має «Охматдит» після ракетного удару рф

0
Який вигляд має «Охматдит» після ракетного удару рф
У Києві під час сьогоднішнього комбінованого ракетного обстрілу під удар потрапила лікарня "Охматдит". Внаслідок чого там є постраждалі та загиблі, під завалами, які наразі розбирають, ще можуть бути люди.

Про це йдеться у репортажі РБК-Україна з місця подій.

Зазначимо, що через удар у дитячій лікарні, яка є однією з провідних в Україні та Європі, зруйновано в один із корпусів. Керівник Офісу президента Андрій Єрмак сьогодні написав, що сьогодні "росіяни цілеспрямовано били по дітях сьогодні".

Наразі проводжують розбирати завали. Зокрема до робіт долучилося й багато небайдужих людей. Президент Володимир Зеленський повідомив, що під завалами дитячої лікарні є люди, але "точна кількість поранених і загиблих наразі невідома".

"Аварійні роботи продовжуються безпосередньо тут у дитячій лікарні "Охматдит". Корпуси, які розбирають зараз волонтери, медичний персонал, поліцейські, працівники ДСНС. Зараз ще будуть сили з Національної гвардії для того, щоб швидко розібрати завали й врятувати можливо людей, які там знаходяться зараз під завалами", - повідомив в ефірі телемарафону голова МВС Ігор Клименко.

Міністр ділиться, що загалом у рятувальників є три години "золотого часу", яких нам достатньо для того, щоб, якщо під завалами є хтось живий, врятувати.

Загалом по Києву відомо про 7 загиблих на різних локаціях, але саме в "Охматдиті" відомо про двох загиблих. Але ці цифри постійно змінюються.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Instagram , щоб бути в курсі найважливіших подій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні