«Охматдит» був спланованою ціллю росіян, - екскомандир «Азову»

1
«Охматдит» був спланованою ціллю росіян, - екскомандир «Азову»
Екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ, заступник командира Третьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр) Максим Жорін, коментуючи сьогоднішню ракетну атаку на Київ, заявив, що зараз у війні немає "випадкових попадань".

Про це пише УНІАН.

За його словами, дитяча лікарня "Охматдит" та житловий будинок, які сьогодні атакували росіяни, були спланованими цілями. Жорін наголосив, що окупанти з першого дня повномасштабної війни "абсолютно свідомо" вбивають українців, у тому числі й дітей.

"Всі ті, хто ховається зараз від мобілізації, хто розповсюджує російські фейки, хто блокує роботу ТЦК - ви маєте розуміти, які наслідки можуть бути у випадку, якщо наша країна перестане боротись. Захист України це відповідальність кожного, і сьогоднішній обстріл має про це всім ще раз нагадати. Війна питати, хто там для неї ненароджений, не буде", - написав він у Telegram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тоді якого хуя по 300 ухиляньтів ( тцк ) кожно дня гуляють по одному місту. Якого хуя вони незахищають україну, нахуй ловити івана з села, основний фронт силовиків це кордони польщі , ромунії.... адже там найбільша небезпека для України. Туди вся амуніція, дрони, бусіки.
Вся пизда СеБеУ , корди , дебеери і проче вся хуйня оберігає тису бо це є стратегічний обєкт. А коля пєтя трактористи ви піздуйте на нолі і воюйте.
Заєбали ви уже зі своєю мобілізацією. Хуєві камандіри їбать вас в рот усіх
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні